Faber verwijt Groningen niets: "Tevreden met punt"

22 januari 2017, 09:32

Ondanks dat FC Groningen een 1-0 voorsprong verspeelde tegen Vitesse, was Ernest Faber niet ontevreden met het optreden van zijn ploeg. Het enige puntje van kritiek was dat de trainer vond dat Groningen de tweede treffer had kunnen en moeten maken.

"Als we hadden willen winnen, dan hadden we de 2-0 moeten maken. Dat gebeurde niet en daarna hadden we het moeilijk en waren we slordiger", blikt Faber terug in gesprek met FOX Sports. "De eerste helft was voor ons en de tweede helft voor Vitesse. Dan moet je ook tevreden zijn met een punt. Ik kan mijn ploeg niets verwijten, ze hebben er alles aan gedaan."

Vitesse-trainer Henk Fraser gooide in de rust het systeem om, maar volgens Faber was dat niet de reden waarom Groningen het moeilijk had in de tweede helft. "Wij moeten altijd hard werken om bepaalde resultaten te halen en Vitesse is gewoon een heel goede ploeg. Dan moet je minimaal hetzelfde brengen en wanneer je dat even niet doet ben je gelijk zoekende. Dat heeft verder niks met onze afspraken te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen