Hoofdrol Iborra bij doelpuntrijke winst Sevilla op Osasuna

22 januari 2017, 13:55

Sevilla heeft de uitwedstrijd tegen Osasuna met 3-4 gewonnen en blijft daardoor in het spoor van koploper Real Madrid. Middenvelder Vicente Iborra speelde met twee doelpunten en een eigen goal een belangrijke rol tijdens het duel.

Osasuna kwam in eigen huis tweemaal op voorsprong. De eerste keer was Sergio Leon de doelpuntenmaker en de 2-1 kwam op naam van Iborra, die even daarvoor de 1-1 had gemaakt. Nog geen twee minuten daarna maakte de middenvelder zijn fout weer goed door de gelijkmaker zelf binnen te schieten.

Franco Vazquez kopte met nog tien minuten te gaan een hoekschop binnen en zette Sevilla zo op een 2-3 voorsprong. In de slotfase werd er vervolgens nog tweemaal gescoord. Pablo Sarabia maakte de bevrijdende 2-4 voor de bezoekers, maar nog geen minuut later bepaalde Kenan Kodro de eindstand op 3-4.