PSV met zelfde basiself, Heerenveen mist Van Aken

22 januari 2017, 15:49   Bijgewerkt: 22 januari 2017, 17:36

PSV en sc Heerenveen staan vanmiddag (zondag) vanaf 16.45 uur tegenover elkaar in het op papier fraaiste affiche van deze speelronde in de Eredivisie. Scheidsrechter Bas Nijhuis ontfermt zich over het treffen tussen de nummers drie en vier in Eindhoven, waar PSV met dezelfde elf namen aantreedt als vorige week (2-0 winst tegen Excelsior).

Aan de kant van de thuisploeg kan coach Phillip Cocu nog niet beschikken over Steven Bergwijn en Jurgen Locadia, die er wegens knieblessures nog niet bij zijn. Toch is er, vooral op het middenveld, sprake van veel concurrentie bij PSV. Omdat Davy Pröpper, Andrés Guardado en Marco van Ginkel het middenrif vormen, zitten onder meer Jorrit Hendrix, Oleksandr Zinchenko en Siem de Jong in de dug-out. Achterin staat Daniel Schwaab weer naast Héctor Moreno, en niet Nicolas Isimat-Mirin.

Bij sc Heerenveen was Joost van Aken wegens enkelklachten een vraagteken. De stopper heeft de clash met PSV niet gered en wordt daarom vervangen door Jeremiah St. Juste, die net als Shay Facey weer van de partij is. Henk Veerman en Stijn Schaars (tegen zijn oude club) zijn nog steeds absent. Morten Thorsby staat ten faveure van Younes Namli aan de aftrap in Eindhoven.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, Van Ginkel; Pereiro, De Jong, Ramselaar.

sc Heerenveen: Mulder; Marzo, St. Juste, Schmidt, Bijker; Van Amersfoort, Kobayashi, Thorsby; Zeneli, Reza, Larsson.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen