Seuntjens schiet VVV in slotminuut naar winst op MVV

22 januari 2017, 16:42

VVV-Venlo heeft de Limburgse derby van MVV Maastricht gewonnen met dank aan een doelpunt van Ralf Seuntjens in de laatste minuut van de extra tijd. Lange tijd leek de wedstrijd in 1-1 te gaan eindigen, maar de thuisploeg trok toch aan het langste eind.

VVV begon sterk aan de wedstrijd in het eigen stadion en zette dat overwicht al snel om in een doelpunt. Op aangeven van Seuntjens was het Jonathan Opoku die wist te scoren. MVV legde zich daar echter niet bij neer en tien minuten na rust kwamen de bezoekers weer op gelijke hoogte. Ricardo Ippel schoot vanaf twintig meter knap raak.

Beide ploegen gingen nadrukkelijk op zoek naar de winnende treffer, maar het was VVV dat uiteindelijk met de drie punten aan de haal ging. Seuntjens schoot in de allerlaatste minuut van de extra tijd de 2-1 binnen. Door de overwinning vergroot de koploper het gat met Jong Ajax en MVV tot zeven punten. De Amsterdammers komen maandag nog wel in actie.