Wenger biedt excuses aan: "Had mond moeten houden"

22 januari 2017, 21:09

Arsenal-manager Arsene Wenger heeft zich verontschuldigd voor zijn gedrag tijdens het duel met Burnley FC (2-1 winst). De Fransman werd weggestuurd omdat hij boos was vanwege het feit dat de tegenstander in blessuretijd een penalty kreeg. Wenger probeerde vervolgens vanuit de spelerstunnel de slotfase te bekijken, maar de vierde official wees hem erop dat hij verder naar binnen moest. Daarop gaf Wenger de man een duw.

"Ik vond het geen penalty, maar had mijn mond moeten houden. Ik was gefrustreerd, maar bied mijn excuses aan", aldus Wenger bij de BBC. Hij ontkent dat hij geduwd heeft. "Er was geen fysiek contact. Ik ging er gewoon van uit dat ik in de tunnel kon staan."

In de achtste minuut van de extra tijd kreeg Arsenal ook nog een penalty. Alexis Sánchez benutte deze, waarmee hij zijn Londense werkgever alsnog de winst bezorgde. "We hebben toch nog gewonnen, maar hadden het heel moeilijk", vervolgt Wenger. "Burnley is een goed georganiseerde ploeg. Ze spelen simpel maar efficiënt. Uiteindelijk hebben we wel de drie punten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen