Enrique content: "Maar er is nog een lange weg te gaan"

23 januari 2017, 08:36

FC Barcelona kende onlangs een lastige periode, maar heeft nu in de competitie en de beker al vier wedstrijden op rij gewonnen. Zondagavond werd met een 0-4 overwinning bij Eibar onderstreept dat de Catalaanse topclub weer op de goede weg is. "Maar we hebben nog een lange weg te gaan", vindt coach Luis Enrique.

Door goals van Denis Suarez, Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar boekte Barça een comfortabele zege bij Eibar. "Toch konden we elkaar in de eerste 20 of 25 minuten niet goed vinden. We wisten niet goed hoe we met de druk van Eibar moesten omgaan", zegt Enrique. "Toch hebben we over het algemeen wel een aardige wedstrijd gespeeld. Ik ben tevreden over mijn ploeg. We zetten een goede reeks neer en dat zorgt ervoor dat de spelers meer vertrouwen krijgen."

"Toch zijn we nog zeer ver weg van waar we uiteindelijk willen staan", vervolgt Enrique, die in de vorm van de blessure van Sergio Busquets ook met een tegenvaller te maken kreeg. "Het lijkt erop dat het niet zo ernstig als we eerst verwachtten. Zijn afwezigheid zou een groot probleem zijn, maar we hebben wel de middelen om het op te vangen, mocht dat nodig zijn", besluit de oefenmeester van Barça.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen