Wenger moet vrezen voor schorsing: FA start onderzoek

23 januari 2017, 17:22

Arsenal-manager Arsene Wenger moet vrezen voor een schorsing. De Franse tacticus werd zondag in het thuisduel met Burnley FC (2-1 winst) in de slotfase weggestuurd wegens commentaar op de arbitrage nadat Hull City een penalty had gekregen. Daarna zou hij de vierde official een duw hebben gegeven.

Wenger wilde vanuit de spelerstunnel de slotfase van de wedstrijd bekijken, maar de vierde official wees hem erop dat hij verder naar binnen moest. Daarop zou hij de man een duw hebben gegeven. Na de wedstrijd bood Wenger al zijn excuses aan. "Ik vond het geen penalty, maar had mijn mond moeten houden. Ik was gefrustreerd, maar bied mijn excuses aan", zei hij bij de BBC. Hij ontkende geduwd te hebben. "Er was geen fysiek contact. Ik ging er gewoon van uit dat ik in de tunnel kon staan."

Wenger heeft tot komende donderdag 18.00 uur Engelse tijd om te reageren op de aanklacht van de FA. De Engelse voetbalbond heeft hem maandag in staat van beschuldiging gesteld. Wenger hangt een schorsing van twee duels boven het hoofd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen