Pastoor niet akkoord met schorsing voor twee wedstrijden

24 januari 2017, 12:06

Alex Pastoor gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel dat de aanklager betaald voetbal hem heeft gedaan. De trainer van Sparta werd zaterdag in het uitduel met AZ (1-1) naar de tribune gestuurd.

Volgens de aanklager maakte Pastoor zich schuldig aan 'onbehoorlijk gedrag, namelijk het uiten van dreigende of intimiderende taal in de richting van de vierde official', zo is te lezen op de KNVB-website. De aanklager wil Pastoor voor drie wedstrijden schorsen, waarvan één voorwaardelijk, maar daarmee gaat de oefenmeester niet akkoord. Daarom buigt de tuchtcommissie zich maandagavond over de zaak.

Pastoor zei na de wedstrijd in Alkmaar dat er in eerste instantie niet heel veel aan de hand was. "Op een gegeven moment heb ik aan de vierde official gevraagd waarom AZ eerder in het duel een vrije trap kreeg. Daar wilde hij geen antwoord op geven, want hij wilde niet terug in de tijd. Later heb ik hem gevraagd waarom er vier minuten blessuretijd werd bijgetrokken. Daar kreeg ik ook geen antwoord op", vertelde hij bij de NOS. Beide vragen stelde hij op een normale toon, maar toen hij geen reactie kreeg, werd hij wel boos. "We zijn hier niet in de speeltuin, maar voor ons brood en de punten. Dus als je dan iets rustig vraagt en geen antwoord krijgt, dan gaat mijn bloed wel koken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen