'Krul genoemd bij Chelsea, Reading wil achtste Nederlander'

24 januari 2017, 09:12   Bijgewerkt: 10 februari 2017, 07:47

Omdat AFC Bournemouth werk wil maken van de komst van Asmir Begovic, is Chelsea op zoek naar een nieuwe reservedoelman. Voordat de Londense topclub Begovic naar Bournemouth laat vertrekken, wil Chelsea eerst een nieuwe stand-in vinden voor eerste keeper Thibaut Courtois.

Chelsea heeft Eduardo Carvalho, afgelopen zomer overgenomen van Dinamo Zagreb, ook in de gelederen, maar deze Portugees wordt meer als een derde doelman beschouwd. Daarom willen The Blues op zoek naar een nieuwe sluitpost. In het kader hiervan passeren de namen van Diego López en Tim Krul de revue, zo meldt The Guardian.

Diego López zit momenteel achter Gianluigi Donnarumma op de bank bij AC Milan, terwijl Krul niet aan spelen toekomt bij Ajax. De huurling van Newcastle United zou aanvankelijk de plek van de naar FC Barcelona vertrokken Jasper Cillessen opvullen als hij weer fit zou zijn, maar Andre Onana lijkt door zijn sterke prestaties de eerste doelman te blijven bij Ajax. De Amsterdamse club wil waarschijnlijk wel meedenken aan een oplossing voor Krul.

El Idrissi

Adham El Idrissi verkast mogelijk ook naar Engeland. De 19-jarige aanvaller, die onlangs vertrok bij Ajax en eerder ook stage liep bij FC Utrecht, staat volgens The Reading Chronicle in de belangstelling van Reading FC. Na Jaap Stam, Brian Tevreden, Joey van den Berg, Roy Beerens, Danzell Gravenberch, Said Bakkati en Andries Ulderink kan hij de achtste Nederlander worden bij The Royals, die dit seizoen keurig in de subtop meedraaien in de Championship.

El Idrissi heeft op Instagram zelf al aangeven dat hij 'onderweg was naar Reading'.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen