PEC Zwolle haalt aanvaller Ongenda van Paris SG

24 januari 2017, 13:40

PEC Zwolle heeft versterking gevonden bij Paris Saint-Germain. De voormalig bekerhouder maakt dinsdag melding van de komst van aanvaller Hervin Ongenda. De 21-jarige Fransman, 27-voudig jeugdinternational van zijn land, heeft een contract voor 3,5 jaar getekend in het MAC³PARK Stadion

"PEC Zwolle kende ik vanaf het moment dat de club Hachim Mastour op huurbasis overnam van AC Milan", reageert Ongenda op de clubwebsite. "Ik kijk er naar uit om met PEC Zwolle in de Eredivisie te spelen. Een competitie, waarin ik de volgende stap wil zetten. Daarnaast is de overstap naar Zwolle voor mij een mooi avontuur, waar ik veel zin in heb. Ik wil honderd procent voor de club geven en er dit seizoen samen met de rest van het team voor zorgen dat we in de Eredivisie blijven."

Technisch directeur Gerard Nijkamp vult aan: "Hervin is iemand die het verschil kan maken. Hij is snel, technisch vaardig, heeft een goede dribbel in huis en een dito voorzet. Hervin krijgt in Zwolle de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en speelminuten te maken. Met Hervin in de gelederen hebben we een extra wapen in huis om ons de komende maanden uit de onderste regionen van de Eredivisie te spelen. Het is mooi dat we deze talentvolle aanvaller voor een lange tijd aan PEC Zwolle hebben kunnen binden."

Ongenda maakte in het seizoen 2012/2013 zijn debuut voor Paris SG. In totaal speelde hij zestien wedstrijden voor de Ligue 1-kampioen, waarin hij twee keer tot scoren kwam. Ongenda, die een jaar op huurbasis speelde voor Bastia, kwam tot 27 jeugdinterlands voor Frankrijk en maakte daarin tien goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen