Zárate naar Watford, De Reuver wil herstart bij de amateurs

25 januari 2017, 16:24

Watford haalt Mauro Zárate terug naar de Premier League. Bij Fiorentina was de Argentijn dit seizoen vooral invaller en daarom gaat hij zijn geluk elders beproeven. Bij de nummer veertien van Engeland tekent hij een contract voor 2,5 jaar. Volgens the Guardian is er 2,7 miljoen euro gemoeid met de transfer. De club doet zelf geen melding over het bedrag.

De aanvaller speelde eerder al voor West Ham United, Queens Park Rangers en Birmingham City en is dus bekend met het Engelse voetbal, al waren het steeds korte dienstverbanden. Bij West Ham United kende hij zijn beste periode. In anderhalf jaar tijd kwam hij tot 29 wedstrijden en scoorde hij zeven keer. Verder droeg hij ook het shirt van SS Lazio, Vélez Sarsfield en Internazionale.

De Reuver: "Een stap terug om er twee vooruit te zetten"

Carlo de Reuver gaat zeer waarschijnlijk zijn carrière vervolgen bij de amateurs. De 21-jarige aanvaller maakte een paar jaar terug nog furore bij Excelsior als trefzekere invaller, maar zit op een dood spoor bij de Rotterdammers.

Aangezien er ook uit de Jupiler League geen interesse voor hem is, hoopt hij via de amateurs zijn loopbaan weer een nieuw leven in te blazen. "Ik doe een stap terug, om er daarna hopelijk twee vooruit te kunnen zetten", zo citeert het Algemeen Dagblad hem.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen