NEC verhuurt Lundholm, Valpoort tekent bij Almere City

25 januari 2017, 17:37

NEC heeft aanvaller Sam Lundholm voor de rest van het seizoen bij Randers FC gestald, dat meldt de club op haar website. De 22-jarige Zweed kwam anderhalf jaar geleden over van AIK, maar heeft nog amper indruk kunnen maken in de Goffert.

Tot dusver speelde Lundholm in vijftien officiële duels voor de Nijmegen, maar deed dit steevast al invaller. Hij heeft bovendien nog geen enkele assist of treffer op zijn naam staan. Lundholm ligt nog vast tot en met de zomer van 2018.

Valpoort tekent voor anderhalf jaar bij Almere City

Almere City heeft Arsenio Valpoort na een half seizoen terug naar Nederland gehaald. De 24-jarige aanvaller stond onder contract bij Beitar Jeruzalem, maar kwam daar de voorbije perioe amper in de plannen voor. Bij de eerstedivisionist tekent hij een contract voor anderhalf jaar.

"Ik heb daar in de voorbereiding alles gespeeld en ook in de Europa League vier wedstrijden meegedaan", zo blikt Valpoort terug op zijn buitenlandse avontuur. "Maar de trainer veranderde zijn plannen, waardoor ik nu op zoek kon naar een nieuwe club. Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan en wil van waarde zijn voor het team met goals en assists."

Valpoort speelde eerder voor sc Heerenveen, PEC Zwolle, Ferencváros en RKC Waalwijk. Met die laatste stond hij vorig seizoen nog tegenover Almere City. "Toen scoorde ik een hattrick."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen