Ten Hag zoekt geen excuses voor uitschakeling FC Utrecht

26 januari 2017, 08:58

Erik ten Hag zag FC Utrecht uitgeschakeld worden in het bekertoernooi na een strafschoppenserie tegen SC Cambuur. De trainer zoekt geen excuses voor de late nederlaag tegen de Eerstedivisionist en vond dat zijn ploeg het in de tweede helft volledig weggaf.

"We hebben dit aan onzelf te wijten", begint Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "In de eerste helft speelden we prima, hoewel we niet veel kansen kregen. Maar we hebben Cambuur vroeg vastgezet en de 1-0 voorsprong bij rust vond ik zeker verdiend. We verliezen deze wedstrijd in de tweede helft. We speelden slordig, kregen een penalty tegen en gaven nog een doelpunt weg bij een spelhervatting. Dan loop je tegen een zeperd aan."

Ten Hag wilde niet te lang stilstaan bij de ingetrokken strafschop, maar laat wel weten dat hij de beslissing van Pol van Boekel terecht vond. "Het doet niet ter zake. Feit is dat we eruit liggen. We moeten ons hier overheen zetten en vooruit kijken naar het duel met Go Ahead Eagles. Als het tegenzit moet je elkaar steunen en dat deden de spelers gelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen