Weghorst niet blij met St. Juste: "Wilde geen hand geven"

26 januari 2017, 09:30

Wout Weghorst en Jeremiah St. Juste vochten tijdens de bekerwedstrijd tussen AZ en sc Heerenveen verbeten duels uit. Na het laatste fluitsignaal leidde dat tot een opstootje. De AZ-spits vond het niet sportief van St. Juste dat hij zich ook na afloop van de wedstrijd nog vijandelijk bleef opstellen.

St. Juste ontving tien minuten voor tijd nog een gele kaart vanwege een felle overtreding op Weghorst. Na het eindsignaal wilde de aanvaller van AZ zijn directe tegenstander een hand geven, maar die wilde daar niets van weten. "We hebben veel pittige duels uitgevochten, maar na de wedstrijd is het voor mij klaar. Dus ik wilde hem een hand geven, maar dat wilde hij niet", legt Weghorst uit aan FOX Sports.

"Toen wilde hij nog een opstootje beginnen en kwam iedereen erbij", vervolgt de spits. "Maar goed het gaat erom dat wij in de halve finale staan. Heerenveen was de betere ploeg, maar je moet dan proberen om geen doelpunt tegen te krijgen en zelf de kansen die er zijn benutten. Dat hebben we gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen