FC Twente klaar op transfermarkt: "Daar ga ik vanuit"

26 januari 2017, 09:56

FC Twente maakte woensdag de komst van verdediger Jos Hooiveld bekend en dat lijkt ook de laatste transfer van de club in januari te gaan worden. Tenzij er nog spelers worden verkocht, is FC Twente klaar op de transfermarkt, laat technisch directeur Jan van Halst weten.

In januari haalde FC Twente Oussama Assaidi en Hooiveld binnen. Eerstgenoemde zat zonder club en tekende een contract tot medio 2019 in Enschede. Inmiddels is hij ook speelgerechtigd en kan hij dus zijn debuut gaan maken. Hooiveld komt over van AIK Solna uit Zweden. Volgens Van Halst zijn dat ook de enige twee transfers. "Daar ga ik wel vanuit, of er moet nog iets gebeuren met de jongens die weg mogen", zegt de technisch directeur tegen De Telegraaf.

De jongens die weg mogen zijn Kyle Ebecilio, Tim Hölscher en Torger Börven. Op dit moment is er echter nog geen concrete belangstelling voor het drietal en dus lijkt een derde aankoop voor Twente niet erg waarschijnlijk. De club raakte eerder al Georgios Katsikas kwijt aan Esbjerg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen