Bakker blij met bekersprookje Cambuur: "Prachtig en uniek"

26 januari 2017, 11:04

Erik Bakker beleefde na een zenuwslopende strafschoppenserie tegen FC Utrecht een prachtige avond als aanvoerder van SC Cambuur. Hij was tijdens de officiële speeltijd al trefzeker vanaf elf meter en mede daardoor hoort de club voor het eerst in de geschiedenis bij de laatste vier in het bekertoernooi.

Volgens Bakker deed de Jupiler League-club niet onder voor FC Utrecht tijdens de wedstrijd. "Na de 2-1 had ik het gevoel dat we het over de streep zouden trekken. In de verlenging was het vooral tegenhouden voor ons. Dan komt die penaltyserie en dan weet je dat je een goede kans maakt om te winnen. Het is prachtig en uniek voor Cambuur dit", vertelt hij aan de NOS.

Martijn Barto maakte het tweede doelpunt aan de kant van Cambuur. "De radio gaat hard aan, er wordt gefeest en de polonaise komt nog even langs", beschrijft hij tegenover FOX Sports de sfeer in de kleedkamer. "We winnen van Ajax en van FC Utrecht. Ik denk dat we twee keer echt als een collectief hebben gespeeld. Het is fantastisch dat we na de late 2-2 na een penaltyreeks alsnog als winnaar van het veld stappen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen