Man United ondanks verlies naar finale League Cup

26 januari 2017, 22:58

De finale van de Engelse League Cup gaat tussen Southampton en Manchester United. Laatstgenoemde club speelde zich donderdag in de eindstrijd, ondanks een 2-1 nederlaag in de return van de halve finale bij Hull City. Manchester United kon zich dat verlies echter permitteren, omdat het eerder deze maand de eerste ontmoeting op het eigen Old Trafford al met 2-0 had gewonnen.

Manchester United, zonder Daley Blind bij de eerste elf en met Timothy Fosu-Mensah de hele wedstrijd op de bank, kon in de eerste helft niet overtuigen in het KCOM Stadium. De bezoekers keken bij rust ook tegen een achterstand aan. Tom Huddlestone bracht Hull City in de 35ste minuut aan de leiding uit een penalty, nadat de scheidsrechter een overtreding van Marcos Rojo op Harry Maguire had gezien.

Een stunt van Hull leek daardoor mogelijk, maar Paul Pogba zorgde in de 66ste minuut voor opluchting bij Manchester United. De Fransman schoot de bal in het doel, nadat hij het leder via Huddlestone voor de voeten had gekregen. Tien minuten later was Rojo dicht bij de 1-2, maar zijn kopbal uit een corner raakte de lat. Kort daarna overkwam aan de andere kant Adama Diomande hetzelfde. Oumar Niasse bracht in de 81ste minuut met de 2-1 de hoop heel even terug in Hull, maar verder liet Manchester United de thuisclub niet komen.

De finale tegen Southampton, dat in de halve eindstrijd Liverpool uitschakelde, is op 26 februari op Wembley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen