Van Bronckhorst: "Ik begrijp deze instelling niet"

26 januari 2017, 23:23

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst baalt behoorlijk van de instelling van zijn spelers in de uitwedstrijd tegen Vitesse, in de kwartfinale van de KNVB Beker. De Rotterdamse club verloor donderdag in de Gelredome met 2-0, waardoor het titelprolongatie in de beker kan vergeten.

"We zaten totaal niet in de wedstrijd", mopperde Van Bronckhorst na afloop bij FOX Sports. "Ik heb niet het Feyenoord gezien dat ik wil zien en vaker heb gezien. De houding van: het komt wel goed, die past niet bij ons. Dan krijg je het heel moeilijk tegen een team als Vitesse. Onze kracht is juist om er vol voor te gaan als team en duels te winnen, maar dat hebben we vandaag niet gedaan en dan kan je niet winnen. Het is moeilijk te verklaren, maar ik ben er niet blij mee. Ik begrijp deze instelling ook niet, als je zo dicht bij een hoofdprijs bent."

Van Bronckhorst liet Dirk Kuyt op de bank beginnen in Arnhem. Op de vraag of dat achteraf verstandig was, antwoordde hij: "Achteraf niet, maar dan is het altijd heel makkelijk praten. Maar ik begrijp de vraag."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen