Bekerdreun voor Feyenoord: "Niemand was goed genoeg"

27 januari 2017, 07:39

Met de wetenschap dat onder meer Ajax en PSV eerder al uit het toernooi geknikkerd waren, had Feyenoord een aardige kans om de KNVB Beker te kunnen prolongeren. Toch gaat deze ook aan de neus van de Rotterdammers voorbij, omdat er donderdagavond met 2-0 verloren werd bij Vitesse. Deze tik komt hard aan in De Kuip.

"Als ploeg waren we niet goed genoeg vandaag", concludeert Dirk Kuyt, die tot verbazing van menig supporter op de bank moest plaatsnemen. "We waren vijf procent minder dan normaal en dat is voor ons niet voldoende. We hadden kans op twee prijzen, nu is er nog één over. Daar moeten we vol voor gaan", weet de aanvoerder van Feyenoord. "Verliezen hoort bij sport. We weten wat we nu moeten doen en wat we kunnen. Als we doen wat we kunnen, dan zijn wij lastig te verslaan", zegt de routinier op de clubwebsite.

Ook Jens Toornstra zag dat Feyenoord wat procentjes tekort kwam in de Gelredome. "We moeten honderd procent zijn om onoverwinnelijk te zijn, dat waren we vandaag niet. Dat is zonde, want als we gewonnen hadden, waren we twee wedstrijden verwijderd van een prijs, waarvan we vorig jaar hebben gezien hoe mooi dat is", aldus Toornstra. "Niemand was goed genoeg vandaag. We hebben dit aan onszelf te wijten. We moeten er zondag weer staan en alles op de competitie richten."

Feyenoord krijgt komende zondag in de thuiswedstrijd tegen NEC de kans om de bekerkater weg te spoelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen