Locadia wil snel weer fit zijn, maar tempert verwachtingen

27 januari 2017, 09:01

Door de tegenvallende doelpuntenproductie van PSV wordt al maanden hoop gevestigd op de rentree van Jürgen Locadia, die volgens velen de Eindhovense frontlinie de zo gewenste boost kan geven. De 23-jarige aanvaller, die dit seizoen pas vier eredivisieduels speelde, benadrukt zelf echter dat men hem niet te veel als de grote verlosser moet zien.

Afgelopen seizoen noteerde Locadia acht goals in 29 optredens in de Eredivisie, waarmee hij een aardige duit in het zakje deed voor het landskampioenschap van PSV. Op 28 augustus kwam hij wegens zijn liesblessure, die later vergezeld werd door een kniekwetsuur, voor het laatst in actie voor PSV. De aanvaller hoopt over enkele weken weer aan te kunnen sluiten. De clash met Feyenoord op 26 februari is voor hem een mooi doel.

"Het voelt nu allemaal goed aan en ik hoop er snel weer bij te zijn", zegt Locadia tegen Het Algemeen/Eindhovens Dagblad over zijn herstel. Het woord 'verlosser' hoeft hij niet te veel te horen. "Ik ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer terug te zijn, maar ben natuurlijk een tijd uitgeschakeld geweest. Dat moeten we niet vergeten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen