Robben: "We zijn sterk genoeg voor de treble"

27 januari 2017, 14:57

Waar Bayern München vorig seizoen na zeventien speelronden al acht punten los stond, is de afstand op de meest nabije achtervolger (RB Leipzig) dit jaar na zeventien wedstrijden drie punten. Toch is Arjen Robben ervan overtuigd dat de de Duitse recordkampioen weer beslag gaat leggen op het kampioenschap. De 33-jarige Nederlander hoopt zelfs dat er nog veel meer in het vat zit.

"De Bundesliga zal spannend blijven tot het einde", voorspelt Robben in gesprek met Bild. "Ook omdat wij nog op drie fronten meestrijden. Leipzig is alleen nog actief in de competitie, is fit en is ook nog eens goed in vorm."

Bayern wist in 2012/2013 de Bundesliga, de DFB Pokal en de Champions League te winnen. Robben gelooft erin dat de Beierse ploeg dat kunstje dit jaar ook kan flikken. "Zeker. Om nogmaals de Champions League te winnen is natuurlijk wel een grote uitdaging. Ook zullen we alles in de competitie en de beker geven. We gaan proberen om alles te winnen. We hebben de kwaliteit om dat te doen, we zijn sterk genoeg voor de treble", aldus Robben, die komende zaterdag met Bayern de uitwedstrijd tegen Werder Bremen speelt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen