"Het zal lastig worden om een ploeg als PSV te verslaan"

27 januari 2017, 15:42

Ongeveer anderhalf jaar geleden verloor PSV haar laatste uitwedstrijd in de Eredivisie. Destijds, op 15 september 2015, gingen de Eindhovenaren met 2-1 ten onder bij Heracles Almelo. Zaterdagavond staat dit affiche opnieuw op de rol, vanaf 19.45 uur. Heracles-coach John Stegeman hoopt op een nieuwe stunt.

De Heraclieden kruisen zonder de geblesseerde Mark-Jan Fledderus (knie), Gor Agbaljan (achillespees) en Dario Vujicevic (kuit) de degens met PSV, maar de kersverse winterversterking is wel bij. "Ik ben blij met onze nieuwe aanwinst Kristoffer Peterson", zegt Stegeman op de clubwebsite. "Het is voor ons uitstekend om zo'n goede speler erbij te hebben. Hij is speelgerechtigd, dus zit hij morgen bij de wedstrijdselectie."

Verder wil Stegeman de tegenstander uit Eindhoven niet veel wijzer maken. "De opstelling wil ik eerst met mijn ploeg bespreken. Ik vind tegenstander PSV een heel goede ploeg. Als je kijkt naar de samenstelling van de selectie dan zit daar veel kwaliteit in. Het zal lastig worden zo'n ploeg te verslaan. Als we morgen een resultaat boeken dan doen we het heel goed", vindt Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen