FC Twente beloont drietal met nieuwe contracten tot 2020

27 januari 2017, 17:07

FC Twente heeft de contracten van drie spelers verlengd, zo maakt de club vrijdagmiddag bekend. Richard Jensen (20), Fredrik Jensen (19) en Jari Oosterwijk (21) zetten alle drie hun handtekening onder een contract dat hen tot medio 2020 aan de club verbindt.

Oosterwijk maakt al langer deel uit van de A-selectie, maar miste een deel van de wedstrijden in 2016 wegens hartproblemen.  "Natuurlijk is mijn ambitie om eerste spits te worden en hoe snel dat is, hangt ook van mij af. Het is belangrijk wanneer ik minuten maak, dat ik mij laat zien. Ook al krijg je een paar minuten, je moet er staan. Groningen-uit is daar een voorbeeld van. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg", aldus Oosterwijk via de clubwebsite.

De broers Jensen spelen hun wedstrijden in het beloftenelftal en zijn blij dat ze samen het avontuur in Enschede zijn aangegaan. "Het is voor ons natuurlijk heel bijzonder, een mooi moment. Ook omdat we al een paar jaar samen bij FC Twente zijn. We gaan natuurlijk voor onze eigen voetbalcarrière, maar het is heel leuk dat we samen verdergaan bij FC Twente", zegt Richard, die hoopt aankomende zomer de overstap naar het eerste te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen