Reiziger vindt nederlaag onnodig: "Het is ook botte pech"

27 januari 2017, 23:56

Michael Reiziger nam in Tilburg de taken over van de geschorste Alex Pastoor. Hij zag Sparta Rotterdam in blessuretijd met 3-2 onderuitgaan tegen Willem II na een treffer van Thom Haye. Volgens de assistent-trainer was de nederlaag onnodig en daardoor extra pijnlijk.

"Dit is heel pijnlijk en zuur", aldus Reiziger in een eerste reactie aan FOX Sports. "Vooral in de laatste tien minuten hadden wij eigenlijk de bovenhand. Dan komt dit heel hard aan. Het spel ging daarvoor heel erg op en neer. In de eindfase waren wij zelfs sterker. De 3-2 is natuurlijk ook gewoon botte pech. Na zo'n late treffer kun je niets meer goedmaken", zegt de oud-international, die zijn ploeg niets verwijt.

Ondanks de nederlaag zag Reiziger ook positieve aankopingspunten. "We hadden niet hoeven verliezen, we hebben er echt voor geknokt. Wat dat betreft ben ik dus heel tevreden over deze ploeg. Conditioneel en mentaal zit het wel goed. We hebben een zware week achter de rug met drie uitduels in zes dagen, maar dat wil ik niet als excuus gebruiken", doelt hij op het bekerduel met FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen