Stegeman baalt: "We hadden zeker een punt verdiend"

28 januari 2017, 23:11

Heracles Almelo ging zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PSV door een laat doelpunt met 1-2 onderuit, toch heeft coach John Stegeman een prima gevoel overgehouden aan de partij in het Polman Stadion.

"Ik vind dat we vanavond uitstekend hebben gevoetbald. Het was wel vervelend dat we de penalty misten", citeert het twitteraccount van Heracles Stegeman. De Almelose club kreeg in de eerste helft, bij een 0-0 stand, een penalty. Samuel Armenteros stuitte echter op PSV-keeper Jeroen Zoet.

"Ik heb heel veel goede dingen gezien", vervolgt Stegeman. "We hebben heel veel lef getoond, maar het is vervelend dat we toch met lege handen staan. PSV ging efficiënter met de kansen om. We hadden zeker een punt verdiend vanavond." Heracles ging zelfs voor meer, stelt Stegeman: "In de slotfase zijn we overgeschakeld naar vier spitsen. Daardoor krijg je een open wedstrijd. Wij wilden ook de winnende maken."

"Ik ben ervan overtuigd dat als we zo doorgaan, we een heel leuke tweede seizoenshelft tegemoet gaan: We hebben het de landskampioen heel lastig gemaakt met negentig minuten lang de steun van ons trouwe publiek", besluit Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen