Onana heeft geen spijt van overslaan Afrika Cup

29 januari 2017, 10:41

Peter Bosz gaf onlangs aan dat André Onana ook nu Tim Krul weer fit is eerste doelman blijft bij Ajax. De Kameroener is blij met dat besluit want hij heeft er de afgelopen maanden hard voor gewerkt. Hij sloeg zelfs een uitnodiging voor de Afrika Cup af.

Onana zag zijn land zaterdag de halve finales van de Afrika Cup in Gabon bereiken, maar heeft nog altijd geen spijt van zijn besluit. "Ik zou daar wel heen willen, maar ik moet werken. We moeten aan de bak om de landstitel te winnen. Daarom ben ik hier. En nee, ik heb absoluut geen spijt dat ik niet gegaan ben", vertelt hij aan de NOS. "De trainer kan elke week kiezen wie hij opstelt. Ik speel elke wedstrijd alsof het de laatste van m'n carrière is."

Voor Krul betekent de basisplaats van Onana een tegenvaller. Bosz liet weten dat hij graag ziet dat de huurling in Amsterdam blijft en de concurrentiestrijd aangaat, maar houdt hem niet tegen als hij toch wil vertrekken. Onana hoopt dat Krul besluit om te blijven. "Tim is een geweldige keeper. Ik ben blij dat met hem mag trainen, ik leer veel van hem."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen