Payet: "Ik voelde me niet lekker meer bij West Ham"

30 januari 2017, 15:20

Dimitri Payet speelde tussen 2013 en 2015 al voor Olympique Marseille en keert nu, na een periode bij West Ham United waarin hij naam maakte in het internationale topvoetbal terug bij de club uit Zuid-Frankrijk. Daar is hij zeer verheugd mee, omdat er een 'interessant project' gestart is bij L'OM. Frank McCourt, sinds oktober 2016 de clubeigenaar, smijt namelijk met miljoenen bij Marseille.

Na de komst van Patrice Evra, strijkt Payet dus ook weer neer in het Stade Vélodrome. "Ik ben erg blij om hier weer terug te komen", zegt Payet tijdens zijn presentatie aan de Franse pers. "Ik ken deze plek goed, dit is mijn thuis. Ik wilde deel uitmaken van het interessante project dat Marseille gestart is. Deze stap is een persoonlijke keuze. Het is wat ik wilde, dat was vanaf het begin ook al duidelijk."

"Ik kom terug met een internationale status, maar ik ben ervan overtuigd dat ik goed met de druk kan omgaan", vervolgt de veelbesproken Payet, die bij West Ham van een publiekslieveling een persona non grata werd. "Ik heb een uitzonderlijk jaar gehad bij West Ham United en heb goede herinneringen overgehouden aan de supporters van deze club. Ik voelde me echter niet lekker meer bij West Ham. Het gevecht begon daar een tijdje geleden al. Ik wilde graag naar een vertrouwde omgeving."

Payet noemt de samenwerking met Patrice Evra bij de huidige nummer zes van de Ligue 1 een 'leuke verrassing'. "Het wordt mooi, maar wel lastig om de top-drie te bereiken. Het doel is om Europees voetbal te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen