Klopp twijfelt nog over inzetbaarheid Mané tegen Chelsea

30 januari 2017, 18:11

Sadio Mané keert maandagavond na de uitschakeling met Senegal op de Afrika Cup weer terug bij Liverpool. De aanvaller is in principe inzetbaar voor het competitieduel met Chelsea van dinsdagavond, maar Jürgen Klopp heeft nog geen besluit genomen.

Senegal werd in de kwartfinale van de Afrika Cup na strafschoppen uitgeschakeld door Kameroen. Mané nam de vijfde en laatste strafschop voor zijn land, maar zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Fabrice Ondoa. Na de uitschakeling was hij ontroostbaar en daarom wil Klopp eerst een gesprek voeren met de aanvaller. "Ik heb al met hem gesproken, maar wil hem eerst in de ogen kijken. Het was een vreemde wedstrijd tegen Kameroen en ik hoopte geen seconde dat hij die penalty zou missen", zegt de manager tijdens een persmoment.

Liverpool verloor de laatste drie wedstrijden en is dus gebrand op een goed resultaat tegen Chelsea. "Voor ons is het heel belangrijk om drie punten te pakken. Ik weet wat er gaat gebeuren als we voor de vierde keer op rij verliezen, dat is nooit positief. We hebben verder geen invloed op het bijna perfecte seizoen van Chelsea. We kunnen ze één keer verslaan en de rest is niet in onze handen", aldus Klopp.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen