Krohne verlaat Emmen voor Schalke U23, Ajax haalt talenten

30 januari 2017, 22:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rogier Krohne vertrekt bij FC Emmen om in Duitsland te gaan spelen. De 30-jarige aanvaller gaat voor het tweede elftal van Schalke 04 spelen, zo melden de Duitsers via de officiële website. Hij tekent een contract dat hem tot medio 2018 aan de club verbindt.

Khrone speelde tijdens zijn loopbaan al eerder in Duitsland. Eerst vier seizoenen voor Preußen-Münster en later nog een jaar bij Cloppenburg. In de zomer van 2016 keerde hij terug bij FC Emmen waar hij tot nu toe 22 duels speelde waarin hij zeven keer wist te scoren. "Wij zochten een ervaren speler die direct een versterking zou zijn voor onze voorhoede. We zijn erg blij met Rogier", aldus U23-trainer Gerald Asamoah op de website van Schalke 04.

Ajax

Ajax heeft twee Hongaarse jeugdinternationals gecontracteerd. De club legt middenvelder Szabolcs Schön en linksbuiten Olivér Horváth vast tot medio 2019. Beide spelers zijn zestien jaar oud. Horváth is inmiddels al in Amsterdam en sluit zich aan bij de selectie van U17. De FIFA moet nog wel groen licht geven voor de transfers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen