Hull City-verdediger Mason mag ziekenhuis verlaten

30 januari 2017, 22:31

Goed nieuws voor Hull City-speler Ryan Mason. De verdediger mocht maandag het ziekenhuis verlaten nadat hij aan een harde botsing tijdens de wedstrijd met Chelsea een schedelbreuk opliep. De Engelsman zal thuis verder gaan herstellen van zijn zware blessure.

Mason moest na de botsing in eerste instantie vechten voor zijn leven, maar al snel ging het de goede kant op met de verdediger. Hull City meldt via de clubsite dat zijn situatie sterk is verbeterd en dat hij het St. Mary's Hospital in Londen inmiddels heeft verlaten. Hoe lang zijn herstel in beslag gaat nemen weet de club niet. Hull stelt geen enkele risico te willen nemen met Mason.

Clubarts Mark Waller is onder de indruk van het aantal steunbetuigingen voor de verdediger. "Het is overweldigend hoeveel steunbetuigingen hij heeft ontvangen. We willen dan ook graag iedereen bedanken. Opbouwen na een hoofdblessure is een ontzettend lange revalidatie. Met de juiste hulp op de juiste tijd kunnen mensen positieve resultaten bereiken en wij zullen Ryan volledig ondersteunen op weg naar zijn herstel", zegt hij op de clubwebsite.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen