Vermeer is weer terug: "Het voelde goed en vertrouwd"

31 januari 2017, 07:47

Voor het eerst sinds 8 mei keepte Kenneth Vermeer maandag weer eens een wedstrijd. De doelman van Feyenoord maakte na langdurig blessureleed zijn rentree bij de beloftenploeg van Feyenoord. Hij hield meteen de nul, in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen SC Cambuur.

Vermeer keepte meteen negentig minuten. "Het voelt goed om weer een wedstrijd te hebben gespeeld", zegt de goalie na zijn comeback op de website van Feyenoord. "Ik voel me goed en fit en had nergens last van", aldus de doelman, die sinds begin juli kampte met een achillespeesblessure. "Ik heb lang uitgekeken naar mijn rentree. Dit moment voelt echt als de afsluiting van mijn revalidatieperiode. De laatste weken heb ik al veel kunnen doen tijdens de trainingen, maar je doet het toch voor dat moment dat je weer tussen de palen staat. Dat voelde goed en vertrouwd en zeker niet onwennig."

Hoewel Vermeer natuurlijk het liefst heeft dat het nu zo snel mogelijk gaat, wil hij het toewerken naar volledige wedstrijdfitheid niet overhaasten. "Ik bekijk het van dag tot dag, wacht rustig af en probeer iedere dag zo goed mogelijk te trainen. Natuurlijk hoop ik snel aan te kunnen sluiten bij de wedstrijdselectie, maar voorlopig ben ik vooral blij dat ik weer minuten heb kunnen maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen