Emnes weer terug naar Rovers, Wildschut stelt Wigan teleur

31 januari 2017, 10:04

Marvin Emnes werd onlangs door Swansea City teruggehaald van een uitleenbeurt bij Blackburn Rovers, maar is nu weer teruggestuurd naar de club uit de Championship. Swansea maakt via de officiële wegen bekend dat Emnes toch het seizoen zal afmaken op Ewood Park.

Emnes kwam dit seizoen tot dusver al tot negentien competitiewedstrijden voor Blackburn Rovers, waarin hij drie keer trefzeker was. De 28-jarige aanvaller staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij Swansea, dat hem destijds overnam van Middlesbrough. Omdat de Nederlander een aflopend contract heeft in het Liberty Stadium, lijkt hij komende zomer terug te keren.

Wildschut

Yanic Wildschut hoopte ook van club te kunnen wisselen, aangezien hij een transferverzoek indiende bij Wigan Athletic. Dat is de Nederlandse vleugelaanvaller echter niet aan dank afgenomen. "Dit is niet de manier om ons vertrouwen uit te betalen", laat clubeigenaar David Sharpe weten in een verklaring. Er hebben twee Championship-clubs een bod uitgebracht op Wildschut. "Ik heb altijd een goede relatie met hem gehad, maar hier wil hij ons in de steek laten. Hij is een belangrijke speler, waardoor we hem liever niet kwijt willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen