Officieel: El Ghazi treedt in voetsporen Kluivert en Hazard

31 januari 2017, 10:32

De officiële bevestiging liet op zich wachten tot de laatste dag van de transfermarkt, maar Anwar El Ghazi is officieel welkom geheten door Lille OSC. De Ligue 1-club maakt de komst van de 21-jarige vleugelaanvaller via de officiële clubkanalen wereldkundig. El Ghazi tekent voor 4,5 jaar in Rijssel.

Na 101 wedstrijden en 23 doelpunten in dienst van Ajax, staat El Ghazi voor het eerste buitenlandse avontuur in zijn carrière. De Oranje-international treedt met zijn transfer in de voetsporen van Wilhelm van Lent, Cor van der Hart, Cees Van Kooten, Addick Koot en Patrick Kluivert. Hij wordt dus de zesde Nederlander bij Lille, waar in het verleden ook Eden Hazard speelde.

"Ik ben erg blij met mijn komst naar Lille", reageert El Ghazi op de website van zijn nieuwe werkgever. Vanaf het moment dat ik met deze club begon te praten, had ik er een heel goed gevoel bij. Ik sta te popelen om voor deze mooie club te spelen en hoop hier prijzen te pakken. Dat Lille een geweldige club is, wordt onderstreept door het feit dat spelers als Kluivert en Hazard hier ook gespeeld hebben. Ik ga mijn best doen voor de fans en honderd procent geven voor deze club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen