Heerenveen strikt 'één van de grootste Belgische talenten'

31 januari 2017, 13:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Geruchten deden al een aantal uren de ronde en nu is sc Heerenveen met een officiële bevestiging gekomen: Wout Faes is neergestreken in het Abe Lenstra Stadion. De 18-jarige verdediger wordt door de Friezen voor de rest van het seizoen gehuurd van Anderlcht. De medische keuring en het tekenmoment zijn reeds achter de rug.

Als we technisch manager Gerry Hamstra moeten geloven, dan is Faes een veelbelovende speler. "Het is mooi dat we Wout voor de rest van het seizoen kunnen toevoegen aan onze selectie. We zochten naar defensieve versterking en zijn daarbij bij hem uitgekomen. Wout geldt als één van de grootste talenten van België en is een centrale verdediger die zowel aan de linker- als rechterkant in de verdediging kan spelen", aldus Hamstra op het digitale onderkomen van Heerenveen.

Faes was de afgelopen 4,5 jaar speler van Anderlecht, dat hem in 2012 overnam van Lierse SK. De verdediger doorliep diverse nationale jeugdelftallen van België. De aanwinst van Heerenveen komt het best tot zijn recht in het centrum van de defensie, maar kan ook uitwijken naar de rechterflank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen