Cillessen mag van Luis Enrique keepen tegen Atlético

31 januari 2017, 15:03

Luis Enrique heeft zijn selectie voor de Copa del Rey-uitwedstrijd tegen Atlético Madrid van woensdagavond prijsgegeven. De trainer van FC Barcelona geeft doelman Marc-André ter Stegen rust, waardoor Jasper Cillessen weer zijn opwachting mag maken.

Net als vorige week, toen Barça Real Sociedad uitschakelde in de Copa del Rey, is Ter Stegen niet opgeroepen door Luis Enrique. Cillessen staat derhalve voor zijn zesde duel onder de Catalaanse lat. De Nederlandse goalie startte met een dramatische 1-2 tegen Alavés en een teleurstellende 1-1 tegen Hércules CF bij Barça, maar wist zijn laatste drie optredens onder de lat van de Catalaanse topclub te bekronen met een overwinning. Na een 3-1 zege op Athletic Bilbao en een 0-1 winst bij Real Sociedad werd door een 5-2 overwinning op laatstgenoemde club de halve finale van de beker bereikt.

Goed nieuws voor Barça is overigens dat Rafinha weer volledig fit is na een hamstringblessure en daardoor kan meereizen naar Madrid. Daartegenover staat wel dat Lucas Digne niet inzetbaar is wegens knieklachten. Sergio Busquets en Andrés Iniesta zijn er nog niet bij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen