Rampavond voor Arsenal, Narsingh meteen belangrijk

31 januari 2017, 22:55

Omdat Liverpool en Chelsea dinsdagavond tegen elkaar speelden in de Premier League, had Arsenal de kans om goede zaken te doen in de Engelse titelstrijd. De Engelse topclub heeft zich achter lelijk in de vingers gesneden: thuis tegen Watford FC werd er zeer verrassend met 1-2 verloren. Ondertussen heeft Luciano Narsingh zijn eerste assist geleverd voor een winnend Swansea City en bleef Tottenham Hotspur steken op een 0-0 gelijkspel bij Sunderland.

Er werd verwacht dat Arsenal zou profiteren van de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea, maar de Londense club heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Met Arsene Wenger op de tribune verloor de club met 1-2 van middenmoter Watford. De bezoekers, die op 10 december voor het laatst een duel wisten te winnen, stonden door goals van Younes Kaboul en Troy Deeney al na een kwartier met 0-2 voor. Via Alex Iwobi deed Arsenal na rust nog wel iets terug, maar de club wist een beschamende nederlaag niet te voorkomen.

Met Michel Vorm op de goal en Vincent Janssen als invaller is Tottenham Hotspur er niet in geslaagd om Sunderland te vloeren. In een saai duel speelden beide teams met 0-0 gelijk. Voor The Spurs is dat een teleurstelling, maar de club gaat dankzij de remise wel over rivaal Arsenal heen op de ranglijst. Beide clubs staan in punten gelijk, maar Tottenham heeft een betere doelpuntenbalans.

Met Patrick van Aanholt direct in de basis heeft Crystal Palace een belangrijke zege geboekt op AFC Bournemouth (0-2), terwijl Burnley het geplaagde Leicester City een 1-0 nederlaag wist toe te dienen. Middlesbrough en West Bromwich Albion hielden elkaar in bedwang: 1-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen