Drie PL-clubs presenteren op valreep nieuwe aanwinsten

1 februari 2017, 07:33

Het kan spoken op de transfermarkt in Engeland, dat is dinsdagavond laat maar weer eens gebleken. Southampton, Swansea City en Leicester City hebben zich in het laatste uurtje van de transfermarkt nog verzekerd van een nieuwe aanwinst.

Southampton, dat vanavond in de Premier League verloor van Swansea City, heeft een grote vis binnen weten te hengelen. Manolo Gabbiadini, die concurrent van Arek Milik was bij Napoli, komt de gelederen met onmiddellijke ingang versterken. De 25-jarige spits heeft voor 4,5 jaar getekend in Engeland en kost zo'n achttien miljoen euro.

Luciano Narsingh heeft er bij Swansea City een nieuwe collega bij gekregen in Wales. Jordan Ayew maakt promotie naar de Premier League-club, aangezien hij overstapt van Aston Villa. De transfer is bijzonder, aangezien André Ayew, de broer van de spits, vorig jaar bij Swansea speelde.

Ook Leicester City heeft een nieuwe speler gecontracteerd in het laatste uur van de transferwindow. Molla Wagué komt op huurbasis over van Granada, zo maakt Leicester City wereldkundig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen