Voormalig Cambuur-speler Byrne naar Wigan, Villa shopt

1 februari 2017 – Er is voor Jack Byrne geen toekomst weggelegd bij Manchester City. Onder meer met behulp van een uitleenbeurt bij SC Cambuur hoopte de middenvelder klaar te zijn voor een doorbraak bij de Engelse topclub, maar deze is uitgebleven. Daarom verkast hij naar Wigan Athletic.

Voormalig Cambuur-speler Byrne naar Wigan, Villa shopt

Byrne heeft een contract voor 3,5 seizoen getekend bij Wigan, zo meldt Manchester City via de officiële kanalen. De transfer van de Ierse middenvelder werd rond het sluiten van de transfermarkt beklonken. In het seizoen 2015/2016 kwam Byrne bij Cambuur tot 27 optredens en vier goals in de Eredivisie. Overigens heeft Manchester City naast het slijten van Byrne melding gemaakt van de komst van de Venezolaanse jeugdinternational Yangel Herrera. De middenvelder komt over van Atletico Venezuela.

Aston Villa

In Birmingham was het een drukke Deadline Day. Aston Villa heeft Scott Hogan voor een slordige 14 miljoen euro weggehaald bij Championship-concurrent Brentford, waarvoor de spits 21 goals maakte in 34 duels. Villa heeft verder Ross McCormack, die afgelopen week om een nogal dubieuze reden in het nieuws kwam, verhuurd aan Nottingham Forest.

Premier League

gerelateerd