Waarschijnlijk einde seizoen voor vaste waarde Milan

1 februari 2017, 09:59

AC Milan is momenteel bezig aan een teleurstellende reeks in de Serie A en werd ondertussen ook door Juventus uitgeschakeld in de Coppa Italia. De Milanese grootmacht heeft nu een nieuwe domper te verwerken gekregen. Vaste basiskracht Giacomo Bonaventura lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen.

Dat heeft zijn operateur Dr. Sakari Orava bevestigd tegenover La Gazzetta dello Sport. "Ik denk dat hij volgend seizoen pas weer in actie kan komen", stelt de chirurg, die Bonaventura opereert aan diens bovenbeen. "Tenzij er iets onverwachts gebeurt. Maar in het voetbal is een snelle comeback zo goed als uitgesloten."

Bonaventura, die onlangs zijn contract bij Milan verlengde, is bezig aan een goed seizoen. Hij scoorde vijf keer in 22 optredens, waaronder in de na penalty's gewonnen wedstrijd om de Italiaanse Supercoppa tegen Juventus. De vleugelaanvaller viel afgelopen weekend uit tijdens de 2-1 nederlaag van de Rossoneri bij Udinese. Matteo de Sciglio raakte in Friuli geblesseerd aan zijn enkel en zal ook een tijdje uit de roulatie liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen