Narsingh levert assist: "Hoop dat er nog veel zullen volgen"

1 februari 2017, 10:47

Luciano Narsingh kijkt terug op een uitstekend eerste optreden voor Swansea City. De Nederlandse buitenspeler, deze winter overgekomen van PSV, bekroonde zijn debuut voor de club uit Wales met een belangrijke assist tegen Southampton. Door de pass van Narsingh kon Gylfi Sigurdsson The Swans naar een 2-1 overwinning schieten in het Liberty Stadium.

Narsingh hoopt dat het slechts begin zal zijn van veel mooie dingen. "Dit is een goede start voor mij. We hebben gewonnen bij mijn debuut en daar ben ik zeer blij mee. Toch moeten we hard blijven werken. ik wil nog sterker worden, zodat ik veel kan bijdragen aan dit team", aldus Narsingh op de clubwebsite.

Narsingh weet hoe hij het beste van waarde kan zijn voor Swansea. "Ik ben sterk in de ruimtes. Als ik de bal krijg, ga ik de diepte in. Het is mooi dat het tot een goede assist leidde", stelt Narsingh. "Ik hoop dat er nog veel assists zullen volgen en doe er alles aan om dat te laten gebeuren", besluit de vleugelaanvaller, die zich nu met Swansea gaat voorbereiden op de clash met Manchester City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen