Wijnaldum stond door Klopp precies op de goede plek

1 februari 2017, 14:53

Georginio Wijnaldum was dinsdagavond goud waard voor Liverpool. De middenvelder sleepte namens zijn club een punt uit het vuur tegen Chelsea, door na rust de 1-1 te maken tegen koploper Chelsea. Het was geen toeval dat de Nederlander op het scoreformulier verscheen, zo zegt hij zelf.

Nadat Wijnaldum na voorbereidend werk van James Milner de score gelijktrok in de 57ste minuut, dacht hij meteen aan Jürgen Klopp. "De coach had in de rust tegen mij gezegd dat ik meer de zestien meter in moest komen. Emre Can dook daar een paar keer op, maar dat had ik nog niet gedaan. Hij zei daarom dat ik in het strafschopgebied moest komen en dat deed ik dus in de tweede helft. Ik stond daardoor precies op de goede plek om de 1-1 binnen te knikken", aldus onze landgenoot op de clubwebsite.

Wijnaldum vindt het punt ook meer dan verdiend. "Over de hele wedstrijd waren wij de betere ploeg. Zij hadden een paar goede momenten, maar we zijn goed teruggekomen. Dat zegt veel over ons als ploeg, dat we dat kunnen tegen een team als Chelsea. Hier moeten we dan ook mee doorgaan. We moeten niet alleen tegen de grote clubs laten zien dat we het kunnen, maar ook tegen de kleinere ploegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen