Kishna verheugt zich op hereniging met El Ghazi

1 februari 2017, 22:10

Ricardo Kishna kijkt er naar uit om weer samen te spelen met Anwar El Ghazi. De vleugelaanvaller verruilde Lazio vorige maand op huurbasis voor OSC Lille, waar El Ghazi onlangs ook naartoe verhuisde. Kishna en El Ghazi waren in het verleden al samen actief bij Ajax.

"Wat grappig is, is dat voordat ik hierheen kwam ik al met hem over Lille had gesproken. Hij wilde namelijk mijn advies voordat hij voor Lille zou kiezen. Twee weken later kreeg ik zelf ook deze kans", aldus Kishna op de officiële website van OSC Lille. "We hebben dus veel gesproken over de club. Hij was verrast, maar ook blij dat ik hierheen ben gekomen."

"In het verleden hebben we al samengespeeld en dat wilden we ooit nog eens doen", vervolgt Kishna. "We hebben ongeveer tien of twaalf wedstrijden met elkaar gespeeld. Ik speelde op links en hij op rechts. Als je beelden uit die periode bekijkt, dan zie je dat we samen veel assists hebben gegeven en ook vaak hebben gescoord. De samenwerking werkte uitstekend."

Gevraagd naar zijn persoonlijke doelen in Lille, antwoordt Kishna: "Tot het einde van het seizoen wil ik veel wedstrijden spelen en mezelf zo goed mogelijk laten zien. Na mijn uitleenbeurt hoop ik hier nog drie of vier jaar te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen