Mourinho loopt wéér weg: "Als je niets van voetbal weet..."

2 februari 2017, 08:56

Het was woensdagavond weer eens raak met José Mourinho. De Portugese manager van Manchester United baarde na het doelpuntloze gelijkspel tegen Hull City opzien, door tijdens een interview weer met een boos gezicht weg te lopen.

Tijdens een vraaggesprek met de BBC ergerde Mourinho zich zichtbaar aan de vragen van verslaggever Martin Fisher, die het vervolgens moest ontgelden bij de Portugese coach. "Als je niets van voetbal weet, dan moet je geen microfoon hebben", sneerde Mourinho, voordat hij er de brui aan gaf.

In een ander interview, met Sky Sports, was Mourinho langer van stof. Over zijn frustraties, onder meer over de abitrage, wilde hij echter weinig kwijt. "Ik wil niet te veel zeggen, omdat ik de laatste tijd veel boetes betaal", sprak de Portugees, die dit seizoen al twee keer naar de tribunes verwezen werd, voor het wegschoppen van een bidon en het protesteren na een penaltybesluit.

Mourinho vindt dat er niet altijd even eerlijk wordt omgesprongen met hem. Hij vindt dat de arbitrage hem zoekt en verwees hierbij indirect naar Liverpool-manager Jürgen Klopp, die het woensdag tijdens de kraker tegen Chelsea (1-1) aan de stok kreeg met de vierde man. "Ik moet meer boeten dan anderen. Eerder deze week was bijvoorbeeld een andere manager aan het protesteren, toen de vierde man tegen hem zei dat hij van zijn emoties hield en dat het geen probleem was. Tegen mij werd er meteen gezegd dat ik moest gaan zitten... Ze houden niet van mijn emoties, maar ik moet er dus niet te veel over zeggen."

Het desbetreffende BBC-interview:

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen