Guardiola vergelijkt Gabriel Jesus met een watermeloen

2 februari 2017, 09:39

Gabriel Jesus kwam deze winter voor een slordige 31,5 miljoen euro naar Manchester City, maar manager Pep Guardiola wist op voorhand niet echt wat hij van het supertalent uit Brazilië moest verwachten. Daarom vergelijkt de Spaanse oefenmeester de aankoop met een watermeloen.

Na de overtuigende 0-4 overwinning op West Ham United, waarin Gabriel Jesus één keer scoorde, ging Guardiola in op de prima presterende Braziliaan. "Je weet het nooit: hij is als een watermeloen. Je moet hem eerst openmaken en hem zien, voordat je een oordeel kan vervellen", aldus Guardiola volgens Sky Sports. "Het pakte goed uit. Hij is een jong talent, met een uitstekende mentaliteit. Hij heeft agressiviteit en wil een zeer goede speler worden. Hij heeft grote dromen."

Daar laat Guardiola het nog niet bij. "Hij maakte in zijn eerste acht minuten tegen Tottenham Hotspur meteen al een goede indruk, aangezien hij toen meerdere kansen creëerde. Tegen Crystal Palace zag het er ook goed uit. Hij heeft aanvalsdrift en is hongerig om te scoren", aldus Guardiola.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen