Jesé ligt nog jaren vast bij PSG: "Ik ga liever niet terug"

2 februari 2017, 11:19

Jesé Rodriguez werd op de laatste dag van de winterse tranferwindow voor Paris Saint-Germain uitgeleend aan Las Palmas, de club uit zijn geboorteplaats. De 23-jarige aanvaller kwam in Parijs amper aan spelen toe en betwijfelt of hij ooit nog in actie zal komen voor de Franse topclub.

Jesé werd voor 25 miljoen euro door PSG overgenomen van Real Madrid, maar speelde in Parijs niet meer dan een figurantenrol. "Ik kreeg geen kans om te spelen. Ik heb niet gespeeld onder coach Unai Emery", zegt de aanvaller tegen Cadena Ser. "Ik heb een vijfjarig contract bij PSG, waardoor ik daar moet terugkeren, maar het is duidelijk dat ik dat liever niet heb. Ik geef daar niemand de schuld voor: Unai heeft vertrouwen in andere spelers. Hij kiest elf man en verandert niet."

Bij Las Palmas belandt Jesé naar eigen zeggen in een warm bad. "Ik moest weer dicht bij mijn familie zijn en ik had de voorzitter beloofd dat ik naar deze club zou gaan, als ik PSG zou verlaten. De ontvangst was hier al geweldig", aldus de oud-speler van Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen