Ex-RKC'er Ogunjimi naar Albanië, Touré terug in CL

2 februari 2017, 16:36

Na avonturen in Zuid-Korea en Thailand zet Marvin Ogunjimi opnieuw een bijzondere stap in zijn carrière. De 29-jarige aanvaller heeft zich donderdag verbonden aan Skënderbeu Korçë, de kampioen van Albanië en vorig seizoen nog actief in de groepsfase van de Europa League.

Ogunjimi liet eerder dit jaar zijn contract bij het Zuid-Koreaanse Suwon FC ontbinden, na de degradatie van de club naar de tweede divisie. De Koreanen verhuurden de oud-international van België vorig jaar voor enige tijd aan het Thaise Ratchaburi Mitr Phol. Ogunjimi begon zijn profloopbaan bij RC Genk, dat hem in het seizoen 2007/2008 verhuurde aan RKC Waalwijk. Daarna speelde hij onder meer voor Real Mallorca, Standaard Luik en het Noorse Strømsgodset.

City schrijft Touré in voor CL

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft Yaya Touré ingeschreven voor de knock-outfase van de Champions League. De Ivoriaanse middenvelder kwam aanvankelijk niet voor in de plannen van de Spaanse oefenmeester, maar knokte zich in de loop van het seizoen terug in het elftal. Manchester City neemt het in de achtste finales van de Champions League op tegen AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen