Den Bosch bindt Brouwers, Malmborg weg bij Superboeren

2 februari 2017, 16:47

De toekomst van Luuk Brouwers ligt bij FC Den Bosch. De 18-jarige middenvelder verlengde donderdag zijn contract bij de Jupiler League-club met twee seizoenen, tot de zomer van 2020. Brouwers, opgeleid door FC den Bosch, speelde tot dusver 21 duels in het eerste elftal.

"Luuk heeft de laatste tijd veel progressie geboekt en zich opgewerkt tot vaste waarde op het middenveld", zegt coach Wiljan Vloet over Brouwers op de clubwebsite. "Qua karakter en speelstijl past hij uitstekend binnen het DNA van de club. Hij beschikt over de juiste mentaliteit, heeft een goede pass in de benen en heeft een goed tactisch inzicht."

De Graafschap niet verder met Malmborg

De Graafschap heeft besloten niet in zee te gaan met proefspeler Linus Malmborg, een 28-jarige verdediger uit Zweden. "Linus heeft laten zien dat hij kan voetballen en past qua karakter bij de club, maar daar de competitie in Zweden al een tijd geleden in winterreces is gegaan was hij niet helemaal wedstrijdfit. Linus zou eigenlijk een hele voorbereiding moeten meedraaien, daar hebben we nu net geen tijd voor", verklaart manager voetbalzaken Peter Hofstede op de officiële website van De Graafschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen