Debutant Tuanzebe door bij ManU, boete Sagna definitief

2 februari 2017, 19:42

Vier dagen nadat hij in de FA Cup-wedstrijd tegen Wigan Athletic zijn debuut maakte in het eerste elftal van Manchester United heeft Axel Tuanzebe weer reden tot lachen. De 19-jarige verdediger uit DR Congo tekende donderdag een contract tot de zomer van 2020 bij de Engelse topclub, met de optie voor nog een jaar.

"Axel is een jonge speler met veel potentie. We hebben hem bij het eerste elftal gehaald om hem meer ervaring op te laten doen en hij heeft zich goed aangepast. Ik ben blij dat hij een nieuw contract heeft getekend en ook over de progressie die hij boekt", zegt manager José Mourinho op de officiële website van Manchester United over Tuanzebe.

'Instagram-boete' Sagna blijft staan

Bacary Sagna moet definitief een boete van ruim 45.000 euro betalen wegens zijn gedrag op sociale media. "Tien tegen twaalf, maar toch hebben we gevochten en gewonnen als een team", schreef de speler van Manchester City na de 2-1 overwinning op Burnley op Instagram. Daarmee doelde hij op het feit dat de scheidsrechter ploeggenoot Fernandinho al vroeg de rode kaart had gegeven. Sagna vond de geldstraf te gortig en ging in beroep, maar ving donderdag bot bij de beroepscommissie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen