Beugelsdijk baalt: "Het is vijf voor twaalf, dat is duidelijk"

4 februari 2017, 10:01

Ook in de vierde competitiewedstrijd van dit kalenderjaar wist ADO Den Haag geen punten te sprokkelen. Vitesse was vrijdagavond in de openingswedstrijd van de 21ste speelronde in de Eredivisie met 2-0 te sterk in de Hofstad. De Hagenezen staan momenteel zodoende onder de rode streep, tot frustratie van ADO-verdediger Tom Beugelsdijk.

"Natuurlijk had ik er meer van verwacht", zegt Beugelsdijk in gesprek met de NOS. "Ik vond dat we goed begonnen, maar daar heb je verder niets aan. Zij krijgen een halve kans en schieten hem geweldig binnen. De korte combinatie die daaraan vooraf ging mag niet. Dat verwijt ik mezelf ook. Na de 2-0 weet je dat je het heel lastig krijgt."

Volgende week staat voor ADO Den Haag een heus zes puntenduel op het programma, als de Hagenezen op bezoek gaan bij hekkensluiter Go Ahead Eagles: "Dat is een hele, hele, hele belangrijke pot, zeker weten. Met Den Haag gaat het goedkomen, we moeten wel, we moeten die punten pakken. Het is vijf voor twaalf, dat is duidelijk, en misschien wel één voor twaalf."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen