Genezen Yeray staat voor bijzondere rentree in basis Athletic

4 februari 2017, 17:36

Bijzonder hartverwarmend nieuws uit Spanje. Athetlic-verdediger Yeray Alvarez maakt vanmiddag zijn eerste speelminuten bij Athletic Bilbao nadat er nog geen twee maanden geleden teelbalkanker bij hem werd vastgesteld. De verdediger heeft een basisplek te pakken in de uitwedstrijd met Barcelona.

Dat Yeray uitgerekend tegen Barcelona zijn rentree maakt, is extra emotioneel. Beide ploegen stonden begin januari, niet lang nadat het nieuws naar buiten was gekomen, tegenover elkaar in de Copa del Rey. De spelers van beide clubs droegen toen voor aanvang shirts met daarop steunbetuigingen aan Yeray. Daarnaast volgde in de 27ste minuut, refererend aan het rugnummer wat Yeray altijd draagt, een massaal applaus van de supporters.

De 22-jarige centrale verdediger was dit seizoen uitstekend begonnen bij de Basken en had zelfs een basisplek te pakken. Eind vorig jaar liet de Spanjaard zich opereren, en sindsdien werkt hij aan zijn herstel. Tijdens het duel met Barcelona staat hij voor het eerst dus weer binnen de krijtlijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen